کاشت ابرو


کاشت ابرو

ابرو عضوی در صورت است که ضمن حفاظت از چشم‌ها، نقش مهمی در زیبایی ظاهری صورت افراد ایفا می‌‌کند. ابروهایی پرپشت و ضخیم جذابیت بیشتری دارند و بیشتر خانم‌ها به این نوع ابرو تمایل دارند، زیرا ظاهری زیباتر و جذاب‌تر به صورت می‌دهد. برخی به دلایل گوناگون به کاشت ابرو روی می‌آورند، بیشتر متقاضیان این عمل افرادی با ابروهای ریخته و نازک هستند. کاشت ابرو یکی از بهترین و مؤثرترین شیوه های درمانی برای از بین بردن ایرادات ظاهری در ابروهای افرادی ست که ممکن است بر اثر عوامل مختلف محیطی یا ژنتیکی قسمتی از ابروهای خود را از دست داده باشند. برخی بیماری ها یا حتی جای زخم ها و شکستگی ابروها و همچنین دستکاری بیش از اندازۀ ابرو می تواند موهای ابرو را دچار ریزش مقطعی یا دائمی نماید.

 

کاشت ابرو

در چنین شرایطی بهترین راه حل کاشت ابرو است که می تواند مشکل را به صورت کامل رفع نماید. برای این کار می بایست حداقل ۱ سال از ریزش ابروها گذشته باشد یعنی بیمار و پزشک به این قطعیت رسیده باشند که دیگر موهای ابرو به هیچ عنوان به صورت طبیعی رشد نخواهند کرد پس باید به دنبال یک راه حل جایگزین و البته فوری برای رفع این مشکل بود.

قبل از اقدام به کاشت ابرو بهتر است در این باره تحقیق کنید تا از تمام مزایا و معایب آن باخبر شوید. هر چند در سال‌های اخیر روش‌های کاشت مو و ابرو بسیار پیشرفت داشته‌اند و هر روز تبلیغات زیادی در این باره می‌بینید اما برای کاشت ابرو حتما به یک متخصص پوست و مو با تجربه و متعهد اعتماد کنید تا در آیند دچار مشکلات و عواقب خطرناکی نشوید.

برای انجام این کار نیز ابتدا شکل و فرم و طرح ابروها هر کدام به صورت جداگانه توسط پزشک متخصص طراحی شده و البته با همفکری خود بیمار، بهترین طرح ابرو که با چهرۀ فرد مطابقت داشته باشد برای کاشت ابرو طراحی می شود.

برای این کار پزشک می بایستی از تبحر بالایی برخوردار باشد چون قرار است عمل بسیار مهم کاشت ابرو انجام شود که اثرات آن برای همیشه باقی می ماند. پس از مشخص شدن طرح ابرو، جراح با دارویی که می تواند شما را به صورت موضعی دچار بیهوشی کند شروع به انجام ترمیم ابروها و کاشت آن می کند.

جراح در این عمل مهم، رشته های مو را از پشت سر یا قسمت های دیگر سر برداشته و در ابروها با فواصل منظم و در جهت های مناسبِ رشد موها می کارد. برای کاشتن و یا همان پیوند ابروها هم پزشک شکاف های کوچی و متعددی در ابروها ایجاد می کند تا بتواند موهای برداشته شده را داخل آنها قرار دهد و از آنها به عنوان گیره هایی محکم استفاده کند.

معمولاً در هر ابرو بین ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ رشته مو کاشته می شود. کاشت ابرو را می توان با روش «پیوند واحد فولیکولار» (FUT) و یا روش «برداشت واحد فولیکولار» (FUE) در بالاترین سطح از کیفیت و ایمنی انجام داد.

روش‌های مختلفی برای کاشت ابرو وجود دارد. در روش FUT‌ که نوعی جراحی محسوب می‌شود همراه با درد و حونریزی است و تقریبا روشی منسوخ شده است. اما در روش‌های FUE و FIT‌ غیر تهاجمی‌تر هستند و بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کاشت ابرو به روش FUE‌ پزشک از موهای پشت گوش استفاده می‌کند. اما در روش FIT ‌ با استفاده از یک هولدر دستی فولیکول‌های مو برای کاشت در ابرو انتخاب می‌شوند.

در روش نسبتا نوین SUT‌ که شبیه به روشFIT  فولیکول‌های مو با استفاده از دستگاه از پوست جدا شده و به ابرو پیوند زده می شوند. روش SUT درد و خونریزی کمتری نسبت به روش‌های قدیمی دارد.

 

کاشت ابرو

 

کسانی که ابرو میکارند باید مداوم هرهفته ابروهایشان را کوتاه کنند، زیرا این ابروها از جنس موی سر میباشد و درحال بلندشدن است و مانند ابروی طبیعی نیست که تا حد مشخصی بلند شوند و رشد آنها متوقف بشود . باید این ابروها هرهفته کوتاه شود و از نوک موهای کاشته شده استفاده کنند.

این مو قابل رنگ کردن است و مانند موی سر که سفید میشود این مو هم ممکن است سفید شود ،و اصلاح این ابروها مانند ابروهای طبیعی مشکل خاصی ندارد.

عوامل مختلفی بر هزینه کاشت ابرو تاثیرگذار هستند. هر چه تجربه و تبحر پزشک متخصص و تیم همراه بیشتر باشد مسلما نتیجه کار نیز در دراز مدت بهتر خواهد بود. استفاده از روش‌های نوین و دستگاه‌های پیشرفته‌تر نیز درد و خونریزی را کمتر کرده و فرد رضایت بیشتری خواهد داشت همه این عوامل بر هزینه کاشت ابرو در مراکز مختلف تاثیرگذار است.

یکی از عوارض کاشت ابرو التهاب است که معمولا بعد از کاشت ابرو در موضع ایجاد می‌شود که طبیعی بوده و خود به خود بعد از گذشت چند روز برطرف می شود. مورد دیگری که ممکن است بعد از کاشت ابرو متوجه این است که برخی از تارهای ابروی کاشته شده در جهت مناسب رویش نکرده‌اند، می‌توانید به راحتی جهت آن را تغییر دهید یا حتی با موچین آن تار مو را جدا کنید.

کاشت ابرو دوران نقاهت طولانی ندارد و فردی که عمل پیوند را انجام می‌دهند بعد از گذشت نهایتا دو روز می‌تواند سر کار برود. البته تورم در محل کاشت ممکن است هنوز وجود داشته باشد.

 

دکتر حامد منادی

متخصص پوست و مو

 

کاشت ابرومقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.