کاشت ریش


کاشت ریش

هر چقدر داشتن موی سالم برای زنان اهمیت دارد، داشتن مو و ریش سالم برای مردان نیز همان اهمیت را داردو با این حال، تمامی مردان میزان ریش و سبیلی که دوست دارند را بر روی صورت خود ندارد.کم مویی در قسمت صورت برای آقایان چندان جذاب و خوشایند نمیباشد. ریش نقش بسیار مهمی در زیبایی صورت و حس اعتماد‌ به ‌نفس یک مرد دارد، بنابراین ازدست رفتن ریش ها به هر دلیلی می‌تواند فرد را دچار استرس شدیدی کند و او را برای مداوا به سمت‌ انواع درمان‌های دارویی یا کاشت ریش بکشاند.

 

کاشت ریش

 

علل ریزش مو در ریش و سبیل

عوامل اصلی کاهش تراکم مو در ریش و سبیل عبرتند از :
• جوشگاههای ناشی از اعمال جراحی ، ضربه یا سوختگی
• فقدان مو بطور مادرزادی در نواحی ریش و سبیل
• علل ترمیمی شکاف کام و لب
• ریزش موی ناشی از بیماریهای ایجاد کننده جوشگاه زخم
• التهاب فولیکولهای مو
• مشکلات و کمبود هورمون مردانه ( آندروژن ) قبل از سن بلوغ

سن کاشت ریش

کاشت ریش و سبیل را می توان از سن ۲۰ تا ۲۲ سالگی آغاز کرد، چرا که در این سنین هورمون ها در سطح پایه قرار دارند.

کاشت ریش چگونه صورت می گیرد؟

باید در اولین مرحله، مناطقی را به عنوان اهدا کننده تعیین می شود. عمل پیوند ریش با خارج کردن ریشه های مو از بخش هایی که موی نازکی دارند برای مثال بخش بالای ناحیه پشت گردن و یا از ناحیه بالای گوش ها انجام می شود. پس از استخراج فولیکول های مو از نواحی دهنده، شکاف های بسیار ریزی در جهت رویش موها ایجاد می شود تا فولیکول های استخراج شده در نواحی مورد نظر کاشته شوند. کاشت ریش به عنوان یک جراحی کم تهاجم شناخته می شود
در دستگاه های مدرن و امروزی از سوزن های بسیار ریز و نازکی استفاده می شود تا میزان آسیب رسانی به پوست به مقدار چشمگیری کاهش یابد. بدین ترتیب، پس از طی شدن یک بازه زمانی مشخص، دیگر اثری از جای زخم ها باقی نخواهد بود و می توان موهای کاشته شده را نیز مثل سایر موهای صورت پیرایش کرد.

 

 

دکتر حامد منادی

متخصص پوست و مو

کاشت مومقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.